Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Η εταιρεία μας η οποία έχει έδρα το Καματερό, δραστηριοποιείται στην πώληση ελαστικών, αμορτισέρ καθώς και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ενώ παρέχει και άλλες υπηρεσίες όπως τοποθέτηση ελαστικών, ζυγοστάθμιση, επισκευή ζαντών καθώς και service αυτοκινήτων.

Όμως η ιστορία μας δεν ξεκινάει τώρα και η εταιρεία μας μετρά ήδη 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ελαστικών. Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε από τον κο Σπύρο Μανάρα το 1964 στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου όπου και παρέμεινε έως και το 1979.  

Το κατάστημα ελαστικών στην Αθήνα (από το 1964)Το κατάστημα ελαστικών στην Αθήνα (από το 1964)

Το 1980 η εταιρεία μεταφέρθηκε στο Καματερό και πιο συγκεκριμένα στην λεωφόρο Φυλής. Ήταν εκείνη η στιγμή την οποία η εταιρεία μας άρχισε να δραστηριοποιείται όχι μόνο στα ελαστικά των επιβατικών αυτοκινήτων αλλά και σε εκείνα των φορτηγών καθώς και αγωνιστικών οχημάτων.

Το κατάστημα ελαστικών  στο Καματερό (από το 1980)

To 1989 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στην λεωφόρο Φυλής 90, στο Καματερό όπου παραμένει έως και σήμερα. Να τονιστεί πως τη χρονιά αυτή εκπροσωπήσαμε για όλη την Ελλάδα, την Ολλανδική εταιρεία Vredestein (έως το 2000).

Το ιδιόκτητο κατάστημα ελαστικών  στο Καματερό (από το 1989)Το ιδιόκτητο κατάστημα ελαστικών  στο Καματερό (από το 1989)

Η μακρόχρονη εμπειρία μας καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός κάνει την εταιρεία μας ικανή να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε απαίτηση και αν έχει ο πελάτης.